Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα!
Με ένα τρύπημα της ένεσης, οι ρυτίδες γεμίζουν κι εξαφανίζονται. Και μάλιστα χωρίς κανέναν κίνδυνο. Το υαλουρονικό οξύ, ένα τζελ χωρίς ουσίες ζωικής προέλευσης, δεν προκαλεί παρενέργειες, αφομοιώνεται από τον οργανισμό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε ηλικία μετά τα 20.

Η διαδικασία: Αρκεί μια επίσκεψη για να αλλάξουμε την εμφάνισή μας. Οι ενέσεις γίνονται στις περιοχές όπου οι αυλακώσεις είναι πιο εμφανείς. Το συγκεκριμένο υλικό χρησιμοποιείται ανάμεσα στα φρύδια, γύρω από τα μάτια , γύρω από το στόμα και στη ρινοπαρειακή περιοχή.

Επίσης, μπορούμε με αυτό να δώσουμε όγκο στα χείλη και στα ζυγωματικά.

Τα αποτελέσματά του διαρκούν από μισό έως ένα χρόνο, εκτός από τα χείλη όπου η δράση δεν ξεπερνάει τους έξι μήνες.

Στη διάρκεια αυτής της περιόδου, το τζελ απορροφάται σταδιακά από τον οργανισμό και όταν το «πρόβλημα» εμφανιστεί πάλι, η έγχυση επαναλαμβανέται.

Τι πρέπει να γνωρίζετε: Σπάνια, μετά τη θεραπεία παρατηρούνται αντιδράσεις όπως κοκκίνισμα και φαγούρα στο σημείο όπου έχει γίνει η έγχυση. Τα συμπτώματα αυτά συνήθως υποχωρούν μέσα σε μία ή δύο μέρες, αν πρόκειται για το πρόσωπο, και σε μία εβδομάδα για τα χείλη. Υπερευαισθησία έχει παρουσιάσει μόνο ένας ασθενής στους 2.000. Καθώς το τζελ δεν περιέχει ζωικές ουσίες και τοξίνες, αποκλείεται να προκαλέσει αλλεργίες σχετικές με αυτές ή να μεταφέρει ασθένειες. Το μόριό του είναι βιοσυμβατό με όλους τους οργανισμούς, επομένως δεν χρειάζεται προληπτικό τεστ πριν από την εφαρμογή.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH