Ιατροί

null
Dr. Τσιλιώνης Κωνσταντίνος MD

Γεννήθηκε το 1954 στο Βόλο.

Τελείωσε την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης και πήρε την ειδικότητα της Πλαστικής Χειρουργικής στην Αθήνα.

Είναι από τους πρώτους που ασχολήθηκε με τις εφαρμογές των laser στην αισθητική και επανορθωτική χειρουργική.

Δίδαξε στο τρίμηνο σεμινάριο “LASERS ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ” που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Laser στην Ιατρική και των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων με θέμα Θεωρητική και Πρακτική Εκπαίδευση Ιατρών τα μαθήματα Laser στην Πλαστική Χειρουργική.

Περισσότερα….

Dr. Ανδρουλάκης Γεώργιος MD

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης.

Ειδικεύτηκε στη Νευροχειρουργική στο Βενιζέλιο Νοσοκομείο Κρήτης, στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» και στο Ελληνικό Αντικαρκινικό Ινστιτούτο.

Ειδικός στις χειρουργικές παθήσεις της σπονδυλικής στήλης, ο Γιώργος Ανδρουλάκης είναι ο πρώτος που εφάρμοσε την διαδερμική δισκεκτομή με laser στην Ελλάδα για τις κήλες των μεσοσπονδυλίων δίσκων.

Έχει εκτελέσει με μεγάλη επιτυχία πάνω από 1.800 τέτοιες επεμβάσεις και η εμπειρία του είναι από τις μεγαλύτερες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Περισσότερα…

null
Dr.Γεωργιάδης Νικόλαος του Ιωάννου MD

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1952.

Τελείωσε την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης και ειδικεύτηκε στην Γενική Χειρουργική στο Σισμανόγλειο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο.

Από το 1988 εξειδικεύτηκε στην χρήση των ακτίνων laser στην χειρουργική στο Βέλγιο στην Αμερική στο Ισραήλ και στη Σουηδία.

Δίδαξε στο τρίμηνο σεμινάριο “LASERS ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ” που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Laser στην Ιατρική και των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων με θέμα Θεωρητική και Πρακτική Εκπαίδευση Ιατρών τα μαθήματα Laser στην Γενική Χειρουργική – Σύνολο 52 διδακτικές ώρες και workshops.

Από το 1992 είναι διαχειριστής και επιστημονικός υπεύθυνος της I.MEDICA.

Περισσότερα…

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH