Ιατροί

null
Dr. Τσιλιώνης Κωνσταντίνος MD

Γεννήθηκε το 1954 στο Βόλο.

Τελείωσε την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης και πήρε την ειδικότητα της Πλαστικής Χειρουργικής στην Αθήνα.

Είναι από τους πρώτους που ασχολήθηκε με τις εφαρμογές των laser στην αισθητική και επανορθωτική χειρουργική.

Δίδαξε στο τρίμηνο σεμινάριο “LASERS ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ” που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Laser στην Ιατρική και των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων με θέμα Θεωρητική και Πρακτική Εκπαίδευση Ιατρών τα μαθήματα Laser στην Πλαστική Χειρουργική.

Περισσότερα….

null
Γεώργιος Πετσίνης MD, PhD

Γεννήθηκα στην Πάτρα το 1968.

Αποφοίτησα από το Ιατρικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών. Ολοκλήρωσα την ειδικότητά μου στην Ορθοπαιδική Χειρουργική το 2001. Το 2002, μου απονεμήθηκε ο τίτλος του Διδάκτορα του Ιατρικού Τμήματος του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων, για τη μελέτη με θέμα: «Πρώιμα αποτελέσματα ολικής αρθροπλαστικής ισχίου Zweymueller metal-on-metal».

Αμέσως μετά την λήψη της ειδικότητας, ξεκίνησα την εξειδίκευσή μου στην Ελβετία (Kantonsspital Aarau και Bruderholz) με ειδικά αντικείμενα την αρθροσκοπική χειρουργική, επεμβάσεις σπονδυλικής στήλης, αθλητικές κακώσεις, ολικές αρθροπλαστικές και την εφαρμογή ρομποτικής χειρουργικής.

Από το 2004 έως το 2011, υπηρέτησα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ως Ορθοπαιδικός Χειρουργός.

Περισσότερα…

null
Dr. Καϊάφας Παναγιώτης MD

Γεννήθηκε το 1960 στο Laggos της Νιγηρίας.

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών ειδικεύτηκε στην Ωτορινολαρυγγολογία στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Έχει εκπαιδευτεί στην εφαρμογή των ακτίνων laser στην ΩΡΛ στο Roskilde County Hospital Copenhagen , DENMARK και στο Bernas Medical , Paris , FRANCE.

Ειδικός στην θεραπεία του ροχαλητού με laser.

Τακτικός συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών από το 1996.

Περισσότερα…

Dr. Πουγγίας Λάζαρος MD

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη 10 1959.

Τέλειωσε την Ιατρική Σχολή του Cluj Napoca Medical School

Από το 1988 μέχρι το 1992 ειδικεύτηκε στη Νευρολογία στην 2η Πανεπιστημιακή Νευρολογική Κλινική του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη.

Το 1992 συμμετείχε στο Θερινό Σχολείο για την Κεφαλαλγία που οργανώνεται από την European Headache Federation.

Επί τέσσερις μήνες το 1994 έκανε κλινική έρευνα για τις κεφαλαλγίες στο Trondheim Νορβηγίας υπό τον καθηγητή Ottar Sjaastad.

Από το 1994 έως το 1997 διετέλεσε υπεύθυνος του κέντρου κεφαλαλγίας της 2ης Πανεπιστημιακής Νευρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Είναι σύμβουλος Νευρολόγος στην εταιρεία Glaxo-Wellcome Ελλάδος από το 1997.

Εργασίες του έχουν δημοσιευτεί σε ξένα περιοδικά και θεωρείται από τους πλέον ειδικούς στον τομέα των κεφαλαλγιών.

Περισσότερα…

null
Dr.Γεωργιάδης Νικόλαος του Ιωάννου MD

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1952.

Τελείωσε την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης και ειδικεύτηκε στην Γενική Χειρουργική στο Σισμανόγλειο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο.

Από το 1988 εξειδικεύτηκε στην χρήση των ακτίνων laser στην χειρουργική στο Βέλγιο στην Αμερική στο Ισραήλ και στη Σουηδία.

Δίδαξε στο τρίμηνο σεμινάριο “LASERS ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ” που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Laser στην Ιατρική και των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων με θέμα Θεωρητική και Πρακτική Εκπαίδευση Ιατρών τα μαθήματα Laser στην Γενική Χειρουργική – Σύνολο 52 διδακτικές ώρες και workshops.

Από το 1992 είναι διαχειριστής και επιστημονικός υπεύθυνος της I.MEDICA.

Περισσότερα…

null
Dr. Μπορούσας Δημήτριος

Χειρουργός Ουρολόγος, Αξιωματικός Ιατρός του Πολεμικού Ναυτικού, Επιμελητής της Ουρολογικής Κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών και “Fellow of the European Board of Urology”.

Kάτοχος πτυχίων

Ιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης , Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων , Καταδυτικής Ιατρικής, Αυτοδύτου, ειδικότητας Ουρολογίας (1/2000), καθώς και πιστοποίησης European Board Ουρολογίας ( Βιέννη 5/2000).

Περισσότερα…

Dr. Ανδρουλάκης Γεώργιος MD

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης.

Ειδικεύτηκε στη Νευροχειρουργική στο Βενιζέλιο Νοσοκομείο Κρήτης, στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» και στο Ελληνικό Αντικαρκινικό Ινστιτούτο.

Ειδικός στις χειρουργικές παθήσεις της σπονδυλικής στήλης, ο Γιώργος Ανδρουλάκης είναι ο πρώτος που εφάρμοσε την διαδερμική δισκεκτομή με laser στην Ελλάδα για τις κήλες των μεσοσπονδυλίων δίσκων.

Έχει εκτελέσει με μεγάλη επιτυχία πάνω από 1.800 τέτοιες επεμβάσεις και η εμπειρία του είναι από τις μεγαλύτερες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Περισσότερα…

null
Dr. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ γεννήθηκε στα Μεγαρα στις 12 Δεκεμβρίου 1970 όπου και έζησε τα μαθητικά του χρονια έως το 1989,χρονια κατα την οποία εισηχθει στο ΕΚΠΑ στο τμήμα Βιολογίας.
Η αγαπη του ομως για την Ιατρική τον οδήγησε στο εξωτερικό,όπου τον Σεπτέμβριο του 1999 αποφοίτησε απο την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Κραιοβα στην Ρουμανία.
Μετα απο επιτυχείς εξετάσεις στην Ελλαδα(ΔΟΑΤΑΠ),με βαθμό ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ,αναγνώρισε τον τίτλο σπουδών του ως ισότιμο με τα Πανεπιστήμια της Ελλαδος.

Υπηρέτησε στην Α Παιδοχειρουργικη κλινικη του Π&Α ΚΥΡΙΑΚΟΥ απο το 2008 εως κ το 2010,οποτε συνέχισε και ολοκλήρωσε τον Ιούνιο του 2015 την εκπαίδευση του, στο ΓΝΑ “Η ΕΛΠΙΣ”,στην Ουρολογια εκτελώντας μεγάλο αριθμό ουρολογικων πράξεων κ σε όλο το φάσμα της Ουρολογιας.
Μετα το πέρας της εκπαίδευσης του έλαβε μετα απο εξετάσεις τον τίτλο της ειδικότητας της Ουρολογιας.

Ειναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρειας(ΕΟΕ) καθώς και της European Association of Urology(EAU).

Περισσότερα…

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH