Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ γεννήθηκε στα Μεγαρα στις 12 Δεκεμβρίου 1970 όπου και έζησε τα μαθητικά του χρονια έως το 1989,χρονια κατα την οποία εισηχθει στο ΕΚΠΑ στο τμήμα Βιολογίας.
Η αγαπη του ομως για την Ιατρική τον οδήγησε στο εξωτερικό,όπου τον Σεπτέμβριο του 1999 αποφοίτησε απο την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Κραιοβα στην Ρουμανία.
Μετα απο επιτυχείς εξετάσεις στην Ελλαδα(ΔΟΑΤΑΠ),με βαθμό ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ,αναγνώρισε τον τίτλο σπουδών του ως ισότιμο με τα Πανεπιστήμια της Ελλαδος.

Υπηρέτησε στην Α Παιδοχειρουργικη κλινικη του Π&Α ΚΥΡΙΑΚΟΥ απο το 2008 εως κ το 2010,οποτε συνέχισε και ολοκλήρωσε τον Ιούνιο του 2015 την εκπαίδευση του, στο ΓΝΑ “Η ΕΛΠΙΣ”,στην Ουρολογια εκτελώντας μεγάλο αριθμό ουρολογικων πράξεων κ σε όλο το φάσμα της Ουρολογιας.
Μετα το πέρας της εκπαίδευσης του έλαβε μετα απο εξετάσεις τον τίτλο της ειδικότητας της Ουρολογιας.

Ειναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρειας(ΕΟΕ) καθώς και της European Association of Urology(EAU).
Εχει συμμετάσχει σε μια διεθνή πολυκεντρική μελέτη καθώς και σε συνέδρια στην Ελλαδα και στο εξωτερικό ως ομιλητής.
Εχει συγγράψει και εχει βοηθησει στην συγγραφή εργασιών και το 2012 εχει βραβευθεί με το τρίτο βραβείο KARL STORZ για την καλύτερη παρουσίαση πόστερ στο EAU 8th South Eastern European Meeting(SEEM).
Ειναι υποψήφιος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνων.
Το ενδιαφέρον του εστιάζει στην Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική Ουρολογια(Ρομποτική/Λαπαροσκοπική),Ανδρολογια καθώς και Γυναικολογική Ουρολογια.
Απο τον Φεβρουάριο του 2016 ειναι επιστημονικος συνεργατης της Ουρολογικής κλινικης του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ καθώς κ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ και ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΡΕΑ.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH